NY PODCAST-SERIE: Nettavisen/Lyd og Livslyst & Motivasjon lanserer BLODSUKKERBALANSEN!

I denne podcasten får du spennende nyheter om hva som påvirker blodsukkeret ditt direkte, siste nytt fra forskningen, gode mattips, ting du ikke visste skjer i kroppen din når hormonene kommer ut av balanse, fakta om livsstil og stress som påvirker ditt seksualliv direkte, helse- og folkeopplysning slik vi liker det, inspirerende og overraskende gjester....og Hege som har bestemt seg for å teste blodsukkeret hos Rebekka «på lufta» og da blir det både blod, alvor og latter!

Bjørg Thorhallsdottir deler sine personlige historier om kunsten, livet og om det å leve "her og nå"!

Kunsteren, foredragsholderen og forfatteren Bjørg Thorhallsdottir tar over plassen til John John i studio - og sammen med Rebekka får hun frie tøyler til å snakke om: sorgen, hjertefred- og glede, livet, kjærlighet og avslutter det hele med å lese sin erotiske poesi!

Og ja, når John John endelig dukker opp, så får Bjørg ham helt målløs - for denne gangen snakker vi om masse herlig kvinnekraft, krydret med personlige historier og mye latter!

SISTE NYTT fra kreftforskningen som gir nytt håp!

Visste du at fordi kreftceller vokser raskt og trenger næring og oksygen, men samtidig ikke har nok blodårer som frakter det til dem, så er de i en konstant stress-tilstand? Når celler er stressede aktiveres en signalvei inne i cellene for å takle stresset. Kreftcellene vil kapre signalveiene til friske celler for å takle stresset som oppstår når de vokser så raskt. Heldigvis har professor Fahri Saatcioglu og hans internasjonale team funnet en måte å blokkere denne «kapringen» på, og det positive resultatet er at kreftcellene ikke lenger klarer seg.

Livserfaringer og historiefortelling som hjelper deg!

Har du noen gang tenkt på kunnskapen du oppnådde etter at du har overvunnet din tøffeste utfordring? Dette kan være akkurat hva en annen person, kanskje ti, kanskje femti eller kanskje hundre mennesker kan trenge for å ta sitt første skritt ut av den samme livsutfordringen. Teamet bak The Human Aspect har samlet livserfaringer fra mennesker globalt og opprettet verdens første Life Experience Library. Rebekka Nøkling, gründeren bak Livslyst & Motivasjon AS har bidratt med sin historie – og selskapet har også valgt å støtte prosjektet videre ved å sponse deres nye og viktige podcast: Hverdagspsyken.

Blodsukkerbalansen - en ny podcast og LIVSLYST-helseserie for deg!

Visste du at en langvarig ubalanse i blodsukkeret kan føre til at du får: diabetes (slik 1000 nye nordmenn får i måneden), overvekt, mindre sexlyst, hjerteinfarkt, hjerneslag, nyresvikt, ereksjonssvikt, utbrenthet og betennelse i kroppen? Dette skal vi hjelpe deg til å unngå og vi vil heller gi deg: matnyttige tips, innsikt, påfyll, ny energi, motivasjon, inspirasjon og konkrete råd for å få en bedre hverdag med masse godfølelse og livslyst - gjennom å ta tilbake kontrollen over ditt eget blodsukker!

JA til livslyst og mindre stress på jobben!

Vi lever i en tid hvor vi har bedre rutiner for å lade opp mobiltelefonene våre enn kroppene våre. Det sykemeldes flere på grunn av utmattelse og utbrenthet enn av kroppslige belastningsskader, noe som trolig er et resultat av informasjonssamfunnet vårt, der fysisk arbeid er på nedtur mens hjernen vår stadig skal yte mer. Kanskje det er på tide at vi stopper litt opp?  

Aktuelt for deg som vil skape din egen drømmejobb!

Jobber du eller ønsker du å jobbe i skjønnhets- og velværebransjen? Eller kanskje du er: frisør, sykepleier, yogalærer, hjelpepleier, negledesigner, fysioterapeut, sosionom, massør, osteopat, akupunktør og ønsker faglig påfyll – eller bare ønsker å starte på en ny utdannelse? Kanskje du har gått litt lei, eller er sliten, og rett og slett ønsker en forandring i livet? Uansett bakgrunn, så vil gründerkvinnene Tone Lise Forbergskog og Rebekka Nøkling hjelpe deg til å skape din skreddersydde drømmejobb!

Renate Eftestøl er en av de første mPOWER-studentene og er vår gjest i Livslyst-studioet!

Renate Eftestøl tok veien fra Kvinesdal til mPOWER Academy sitt informasjonsmøte i Oslo for å høre mer om den nye mPOWER-utdannelsen. Valget ble tatt og hun starter allerede som student i vårsemesteret 2019. Med bakgrunn i hudpleiebransjen ser hun nye og spennende muligheter med mPOWER fagkompetansen. LivslystMagasinet vil følge henne på veien til å bli en mPOWER-agent, og var med da hun gjestet mPOWER-podcasten med Tone Lise Forbergskog og Rebekka Nøkling.

Realiser drømmejobben din ved å søke på det nye mPOWER scholarship programmet!

Ønsker du å være med å gjøre en forskjell - ved å få og gi empowerment? Vil du være med å ta et samfunnsansvar og bidra med å få flere til å bli “kronisk friske”? mPOWER Academy tilbyr en fremtidsrettet utdannelse som gir deg en unik kompetanse som gir deg fordeler i et marked som er i stadig endring, helt nye jobbmuligheter, større frihet og fleksibilitet i hverdagen. Du gjennomgår også en positiv selvutvikling når du tar utdannelsen. SISTE NYTT er at du nå kan søke på mPOWER sitt helt nye scholarship, og få utdannelsen gratis!