Aktuelt for deg som vil skape din egen drømmejobb!

Aktuelt for deg som vil skape din egen drømmejobb!

mPOWER utdanningen er aktuell for deg som ønsker å gjøre en forskjell – ved å få og gi EMPOWERMENT videre!

REALISER DINE DRØMMER: Jobber du eller ønsker du å jobbe i skjønnhets- og velværebransjen? Eller kanskje du er: frisør, sykepleier, yogalærer, hjelpepleier, negledesigner, fysioterapeut, sosionom, massør, osteopat, akupunktør og ønsker faglig påfyll – eller bare ønsker å starte på en ny utdannelse? Kanskje du har gått litt lei, eller er sliten, og rett og slett ønsker en forandring i livet? Uansett bakgrunn, så vil damene bak mPOWER Academy AS hjelpe deg til å sette sammen og utvikle din fagkompetanse – slik at du kan skape din skreddersydde drømmejobb – med arbeidstider som også passer din livssituasjon!

Tone Lise Forbergskog og Rebekka Nøkling er gründerne og kvinnene bak det nye selskapet mPOWER Academy AS – et selskap som tilbyr en helt ny utdannelse hvor skjønnhetspleie, velvære og omsorgspleie kombineres med tverrfaglig og kvalitetssikret kompetanse innen: stressmestring, mental trening, empowerment, endokrinologi (hormoner), anti-aging, genforskning, hjerneforskning og psykologi.

I den nye mPOWER-podcasten vil du få høre mer om bakgrunnen for samarbeidet mellom Tone Lise Akademiet og Livslyst & Motivasjon AS, som eier Livslyst & Motivasjon Senteret. Men først og fremst vil Tone Lise og Rebekka gi deg konkret informasjon om de nye mPOWER-utdanningssmodulene:

Lytt til mPOWER Academy episode 1: Tone Lise Forberskog og Rebekka Nøkling forteller deg om bakgrunnen og alt du ønsker å vite om mPOWER-utdannelsen! 

mPOWER Academy vil ha fokus på positiv selvutvikling, stressmestring, livsglede, velvære og skjønnhetspleie som gir godfølelsen tilbake i hverdagen. Dette har selskapet tenkt å gjøre gjennom et helt nytt utdanningssystem, som allerede starter våren 2019. Her vil skjønnhetspleie kombineres med tverrfaglig kompetanse innen: stressmestring, mental trening, empowerment, endokrinologi (hormoner), anti-aging, genforskning, hjerneforskning og psykologi, forklarer daglig leder Rebekka Nøkling.

mPOWER Academy vil ha fokus på positiv selvutvikling, stressmestring, livsglede, velvære og skjønnhetspleie som gir godfølelsen tilbake i hverdagen. Dette har selskapet tenkt å gjøre gjennom et helt nytt utdanningssystem, som allerede starter våren 2019. Her vil skjønnhetspleie kombineres med tverrfaglig kompetanse innen: stressmestring, mental trening, empowerment, endokrinologi (hormoner), anti-aging, genforskning, hjerneforskning og psykologi, forklarer daglig leder Rebekka Nøkling.

mPOWER agent.jpg

mPOWER ER ET SELSKAP SOM ”SER HELE DEG”: Du kan med din nye mPOWER-fagkompetanse velge å starte din egen bedrift, eller få en dagsaktuell tilleggskompetanse som gjør at du kan få nye og flere kunder der du allerede jobber. Samtidig vil du som sertifisert og diplomert mPOWER-agent bli en del av et profesjonelt fagmiljø hvor du stadig vil få mer påfyll, inspirasjon og kvalitetssikret informasjon om siste nytt innen mPOWER Academy sine fagområder. Du vil også bli en viktig del av mPOWER-nettverket, få en positiv selvutvikling og bli med i et mPOWER-team som er opptatt av å «se hele mennesket» og som tar et sosialt ansvar for at flere kan bli «kronisk friske» i samfunnet vårt!

HVORDAN FOREGÅR UNDERVISNINGEN?

mPOWER+agents.jpeg

OPPSTART UNDERVISNING VÅR-2019: Se oversikt over mPOWER-undervisningsdager og tidspunkt for både kveldsundervisningen (oppstart 27. februar) og helgeundervisning (oppstart 2. mars). Last ned oversikt her (pdf)

PRIS OG SERTIFISERING: mPOWER-grunnkurset som inkluderer modul 1, 2 og 3 koster 29 700, NOK. Kurset gir totalt 200 timer sertifisering. For å få diplom/kursbevis og sertifisering, kreves det at man følger obligatoriske forelesninger (100 timer) og deltar på den faglige samlingen. I tillegg må man levere hjemmeoppgavene etter gitte kriterier og tidsfrister. Praktisk eksamen, som gjennomføres på den faglige fellessamlingen (to-og-to studenter), må også være godkjent før man kan praktisere som mPOWER-agent.

NEDBETALING: Du kan også ta mPOWER-grunnkurset som inkluderer modul 1, 2 og 3 på nedbetaling og betale 2800,- NOK/mnd over 1 år.

UNDERVISNINGSLOKALER/STED: mPOWER-studentene vil bruke de samme lokalene som Tone Lise Akademiet har i Haslevangen 15, Oslo.

ANNEN PRAKTISK INFORMASJON:

  • mPOWER-grunnpakken (som inkluderer modul 1, 2 og 3) er nødvendig for å kunne ta fordypningsfag i mPOWER akademiet (se mPOWER-presentasjon).

  • Grunnpakken inkluderer: obligatorisk undervisning/forelesninger, hjemmeoppgaver, undervisningsmateriale/pensum i form av podcaster (ja, du leste riktig: vi erstatter lærebøker med podcaster!), samt en faglig samling med praktisk eksamen (hvor to-og-to studenter går opp sammen til eksamen i form av å løse en oppgave sammen).

mPOWER+utdannelsesmoduler.png

PÅMELDING: Last ned påmeldingsskjema og send en pdf (hvis du skanner dokumentet) av utfylt skjema til e-post til: post@livslystogmotivasjon.no, eller du kan ta et bilde av det utfylte skjemaet og sende det til Rebekka Nøkling på sms: 900 71 428.

NB! Dersom du trenger mer informasjon eller har spørsmål, så er det bare å avtale tid ved å sende en sms til Rebekka: 900 71 428, for å booke et telefonmøte. Du kan også komme innom for en prat på mPOWER Academy sitt kontor på Majorstuen i Kirkeveien 67, eller om du bor for langt unna, så send oss en e-post: rebekka@mpoweragency.no, så hjelper mPOWER-teamet deg videre!

FOR MER INFORMASJON/AKTUELLE LINKER:

Si JA TAKK til godfølelse – og «skru på» lykkehormonet!

Si JA TAKK til godfølelse – og «skru på» lykkehormonet!

Tre ting må til for å komme i gang med treningen igjen!

Tre ting må til for å komme i gang med treningen igjen!