Renate Eftestøl er en av de første mPOWER-studentene og er vår gjest i Livslyst-studioet!

Renate Eftestøl er en av de første mPOWER-studentene og er vår gjest i Livslyst-studioet!

Gjennom det nyopprettede selskapet mPOWER Academy AS har gründerne og medeierne bak Tone Lise Akademiet, Livslyst & Motivasjon AS, Teamwork OU AS, Podium AS og HR-Huset AS utviklet et innovativt utdanningstilbud som skaper mPOWER-agenter som tilbyr banebrytende tjenester - ved at selskapet kombinerer forskningsbaserte utdannelsesmoduler og stressmestringsverktøy med skjønnhetspleie, velvære og omsorg. Last ned NTB-pressemelding her

Renate Eftestøl tok veien fra Kvinesdal til mPOWER Academy sitt informasjonsmøte i Tone Lise Akademiets lokaler i Haslevangen 15 i Oslo, for å høre mer om den nye mPOWER-utdannelsen. Med bakgrunn i hudpleiebransjen ser hun nye og spennende muligheter med mPOWER fagkompetansen som mPOWER Academy tilbyr fra 2019 - hvor hun nå har blitt tatt opp som student:

– Det er så mange kunder som trenger akkurat det mPOWER vil tilby. Veldig mange har behov for stressmestring og omsorg. Ved å naturlig ta på kunden under en hudpleiebehandling, så skjer det noe. Jeg merker hvor mye de åpner seg – og da er det spennende og kunne tilby det som vi vil lære mer om i denne utdannelsen og som kan hjelpe dem enda mer, forteller Eftestøl.

mPOWER Academy vil ha fokus på positiv selvutvikling, stressmestring, livsglede, velvære og skjønnhetspleie som gir godfølelsen tilbake i hverdagen. Dette har selskapet tenkt å gjøre gjennom et helt nytt utdanningssystem, som allerede starter våren 2019. Her vil skjønnhetspleie kombineres med tverrfaglig kompetanse innen: stressmestring, mental trening, empowerment, endokrinologi (hormoner), anti-aging, genforskning, hjerneforskning og psykologi.

– Konkrete råd, faglig kompetanse og kvalitetssikrede stressmestringsverktøy som vi vet fungerer, samt en bevisst kommunikasjon er en viktig del av vår utdannelse for å bruke empowerment i praksis. Særlig for å initiere en egenmobilisering hos mennesker som i utgangspunktet opplever mye stress i hverdagen. Målgruppen eller sluttkunden vi ønsker å hjelpe er mennesker som ofte blir isolert og som har liten innflytelse over sine liv, slik som: kronisk syke, pårørende, ensomme og gamle mennesker, forklarer daglig leder Rebekka Nøkling. Hun har de siste 20 årene hatt flere lederstillinger innen Life Science og i offentlig og privat helsesektor. Hun og Marius Engh eier også selskapet Livslyst & Motivasjon AS – et selskap som har spesialisert seg på mental trening, stressmestring, coaching, relasjonsbygging, gruppe- og lederutvikling, prosessutvikling, forskningsformidling, produktutvikling av forskningsbaserte opplæringstilbud og skreddersydde utdanningsmoduler. Dette gjør de på Livslyst & Motivasjon Senteret på Majorstuen og gjennom sine Livslyst & Motivasjon-foredrag og kurs som de har holdt for tusenvis av mennesker.

Ved å bli en sertifisert mPOWER-agent vil Eftestøl også kunne bli en del av det nye mPOWER Agency - som er en viktig del av virksomheten til mPOWER Academy AS:

– Vi tilbyr både utdannelsesmoduler og spesialiseringskurs i akademiet. Men vi hjelper også våre ferdigutdannede kandidater gjennom vårt mPOWER Agency som er selskapets markeds- og distribusjonsplattform. Gjennom et enkelt og pålitelig bestillingssystem vil kundene kunne bestille skreddersydde pakker og sertifiserte mPOWER agenter hjem til seg selv, eller der de selv ønsker å få behandling. Våre spesialagenter vil ha en unik og kvalitetssikret fagkompetanse som fornyes kontinuerlig i vårt system, i tillegg til sin praktiske utdannelse innen skjønnhetspleie, forklarer styreleder Runar Heggen.

LivslystMagasinet vil følge Renate Eftestøl på veien fra studiestart og frem til hun blir mPOWER-agent, og var tilstede da den ferske mPOWER-studenten var gjest i podcasten som ble spilt inn i det nye Livslyst-studioet på Majorstuen.

Stemningen var god da Renate Eftestøl fikk møte Tone Lise Forbergskog og Rebekka Nøkling, som er gründerne og kvinnene bak mPOWER Academy AS.

Stemningen var god da Renate Eftestøl fikk møte Tone Lise Forbergskog og Rebekka Nøkling, som er gründerne og kvinnene bak mPOWER Academy AS.

Gjennom et tverrfaglig, profesjonelt og kvalitetssikret utdanningssystem vil mPOWER helt konkret hjelpe de som opplever eller har blitt behandlet for: stress og utbrenthet, sosial angst, kreft, hjerte- og karsykdommer, diabetes og muskel- og skjelettlidelser eller andre utfordringer:

– Slik kan vi bidra aktivt til mindre sykeliggjøring i samfunnet, hvor stadig flere blir kronisk syke. Ved å gi folk fra skjønnhetsbransjen en helt ny tilleggskompetanse innen stressmestring og sette dette i et profesjonelt system, så kan vi snu den uheldige samfunnsutviklingen og hjelpe folk til å bli «kronisk friske» ved hjelp av våre skreddersydde tjenester, sier en engasjert Tone Lise Forbergskog. Hennes store hjertesak de siste 10 årene har vært å inspirere andre til å ta aktivt sosialt ansvar. Gjennom sin egen lederrolle og bedriftskultur, hvor Tone Lise Akademiet har hjulpet kvinner som har vært utsatt for menneskehandel, har hun selv vist hvordan man går fra ord til handling i et selskap som ønsker å skape positive ringvirkninger i samfunnet.

VIL DU VITE MER OM UTDANNELSEN? Lytt til podcasten nedenfor, hvor Tone Lise Forberskog og Rebekka Nøkling forteller deg mer om mPOWER-undervisningsopplegget, eller last ned mPOWER-presentasjonen her

mPOWER agents.jpeg

OPPSTART UNDERVISNING VÅR-2019: Se oversikt over mPOWER-undervisningsdager og tidspunkt for både kveldsundervisningen (oppstart 27. februar) og helgeundervisning (oppstart 2. mars). Last ned oversikt her (pdf)

UNDERVISNINGSLOKALER/STED: mPOWER-studentene vil bruke de samme lokalene som Tone Lise Akademiet har i Haslevangen 15, Oslo.

PRIS OG SERTIFISERING: mPOWER-grunnkurset som inkluderer modul 1, 2 og 3 koster 29 700, NOK. Kurset gir totalt 200 timer sertifisering. For å få diplom/kursbevis og sertifisering, kreves det at man følger obligatoriske forelesninger (100 timer) og deltar på den faglige samlingen. I tillegg må man levere hjemmeoppgavene etter gitte kriterier og tidsfrister. Praktisk eksamen, som gjennomføres på den faglige fellessamlingen (to-og-to studenter), må også være godkjent før man kan praktisere som mPOWER-agent.

NEDBETALING: Du kan også ta mPOWER-grunnkurset som inkluderer modul 1, 2 og 3 på nedbetaling og betale 2800,- NOK/mnd over 1 år.

ANNEN PRAKTISK INFORMASJON:

  • mPOWER-grunnpakken (som inkluderer modul 1, 2 og 3) er nødvendig for å kunne ta fordypningsfag i mPOWER akademiet (se mPOWER-presentasjon).

mPOWER+utdannelsesmoduler.png
  • Grunnpakken inkluderer: obligatorisk undervisning/forelesninger, hjemmeoppgaver, undervisningsmateriale/pensum i form av podcaster (ja, du leste riktig: vi erstatter lærebøker med podcaster!), samt en faglig samling med praktisk eksamen (hvor to-og-to studenter går opp sammen til eksamen i form av å løse en oppgave sammen).

PÅMELDING: Last ned påmeldingsskjema og send en pdf (hvis du skanner dokumentet) av utfylt skjema til oss ved å sende en e-post til: post@livslystogmotivasjon.no, eller du kan ta et bilde av det utfylte skjemaet og sende det til oss på sms: 90071428.

NB! Dersom du trenger mer informasjon eller har spørsmål, så er det bare å avtale tid med oss ved å sende en sms: 90071428 (Rebekka), for å booke et telefonmøte. Du kan også komme innom for en prat på vårt kontor på Majorstuen, eller om du bor for langt unna, så send oss en e-post: rebekka@mpoweragency.no, så hjelper vi deg videre!


FOR MER INFORMASJON/AKTUELLE LINKER:

Tre ting må til for å komme i gang med treningen igjen!

Tre ting må til for å komme i gang med treningen igjen!

Etablerer nytt selskap for at flere skal kunne bli «kronisk friske».

Etablerer nytt selskap for at flere skal kunne bli «kronisk friske».