Her finner du siste nytt om mPOWER Academy utdannelsen: aktuelle podcaster, hvordan studiet er lagt opp, priser/nedbetaling og mye mer!

Her finner du siste nytt om mPOWER Academy utdannelsen: aktuelle podcaster, hvordan studiet er lagt opp, priser/nedbetaling og mye mer!

mPOWER Academy vil ha fokus på positiv selvutvikling, stressmestring, livsglede, velvære og skjønnhetspleie som gir godfølelsen tilbake i hverdagen. Last ned pressemelding her

Dette har selskapet tenkt å gjøre gjennom et helt nytt utdanningssystem, som allerede starter våren 2019. Her vil skjønnhetspleie kombineres med tverrfaglig kompetanse innen: stressmestring, mental trening, empowerment, endokrinologi (hormoner), anti-aging, genforskning, hjerneforskning og psykologi. Og ja: Undervisningen foregår helt uten lærebøker og skriftlig eksamen.

Kvinnene bak mPOWER Academy AS, Tone Lise Forbergskog og Rebekka Nøkling, forteller deg mer om bakgrunnen til at mPOWER-utdannelsen ble startet og hvordan studiet er lagt opp - og ikke minst hvilke muligheter du vil få som sertifisert mPOWER-agent - i mPOWER-podcasten (episode nr 1), som du finner nedenfor:
MERK: Gå rett over til den andre podcasten, dvs. kortversjonen, om du kun vil høre om utdanningsmodulene.

Rebekka Nøkling er coach/mental trener med medisinsk genforskningsbakgrunn og gründeren bak Livslyst & Motivasjon AS som eier Livslyst & Motivasjon Senteret, LivslystMagasinet og LivslystStudioet.

Rebekka Nøkling er coach/mental trener med medisinsk genforskningsbakgrunn og gründeren bak Livslyst & Motivasjon AS som eier Livslyst & Motivasjon Senteret, LivslystMagasinet og LivslystStudioet.

Tone Lise Forbergskog er kjent som skjønnhetsdronningen og gründeren bak Tone Lise Akademiet.

Tone Lise Forbergskog er kjent som skjønnhetsdronningen og gründeren bak Tone Lise Akademiet.

Bøker er byttet ut med inspirerende podcaster og spennende foredrag! I tillegg har vi mye fokus på kommunikasjon og praktisk opplæring, som gjenspeiles i at alle studentene vil selv lære våre metoder og på den måten gjennomgå en positiv selvutvikling i kraft av å være student hos oss. Alle sertifiserte studenter blir mPOWER-agenter som kan begynne å jobbe i vårt mPOWER Agency fra dag én om de vil - og på den måten få direkte tilgang til et unikt og profesjonelt fagmiljø fra starten av, og som hjelper dem til å skape sin egen drømmejobb!

mPOWER studenten Renate Eftestøl.jpg
Stemningen var god da mPOWER-studenten Renate Eftestøl fikk møte Tone Lise Forbergskog og Rebekka Nøkling, som er gründerne og kvinnene bak mPOWER Academy AS.

Stemningen var god da mPOWER-studenten Renate Eftestøl fikk møte Tone Lise Forbergskog og Rebekka Nøkling, som er gründerne og kvinnene bak mPOWER Academy AS.

OPPSTART UNDERVISNING VÅR-2019: Se oversikt over mPOWER-undervisningsdager og tidspunkt for både kveldsundervisningen (oppstart 27. februar) og helgeundervisning (oppstart 2. mars). Last ned oversikt her (pdf)

UNDERVISNINGSLOKALER/STED: mPOWER-studentene vil bruke de samme lokalene som Tone Lise Akademiet har i Haslevangen 15, Oslo.

PRIS OG SERTIFISERING: mPOWER-grunnkurset som inkluderer modul 1, 2 og 3 koster 29 700,- NOK. Kurset gir totalt 200 timer sertifisering. For å få diplom/kursbevis og sertifisering, kreves det at man følger obligatoriske forelesninger (100 timer) og deltar på den faglige samlingen. I tillegg må man levere hjemmeoppgavene etter gitte kriterier og tidsfrister. Praktisk eksamen, som gjennomføres på den faglige fellessamlingen (to-og-to studenter), må også være godkjent før man kan praktisere som mPOWER-agent.

NEDBETALING: Du kan også ta mPOWER-grunnkurset som inkluderer modul 1, 2 og 3 på nedbetaling og betale 2800,- NOK/mnd over 1 år.

ANNEN PRAKTISK INFORMASJON:

  • mPOWER-grunnpakken (som inkluderer modul 1, 2 og 3) er nødvendig for å kunne ta fordypningsfag i mPOWER akademiet (se mPOWER-presentasjon).

  • Grunnpakken inkluderer: obligatorisk undervisning/forelesninger, hjemmeoppgaver, undervisningsmateriale/pensum i form av podcaster (ja, du leste riktig: vi erstatter lærebøker med podcaster!), samt en faglig samling med praktisk eksamen (hvor to-og-to studenter går opp sammen til eksamen i form av å løse en oppgave sammen).

mPOWER utdannelsesmoduler.png

PÅMELDING: Last ned påmeldingsskjema og send en pdf (hvis du skanner dokumentet) av utfylt skjema til oss ved å sende en e-post til: post@livslystogmotivasjon.no, eller du kan ta et bilde av det utfylte skjemaet og sende det til oss på sms: 90071428.

NB! Dersom du trenger mer informasjon eller har spørsmål, så er det bare å avtale tid med oss ved å sende en sms: 90071428 (Rebekka), for å booke et telefonmøte. Du kan også komme innom for en prat på vårt kontor på Majorstuen, eller om du bor for langt unna, så send oss en e-post: rebekka@mpoweragency.no, så hjelper vi deg videre!

FOR MER INFORMASJON/AKTUELLE LINKER:

Realiser drømmejobben din ved å søke på det nye mPOWER scholarship programmet!

Realiser drømmejobben din ved å søke på det nye mPOWER scholarship programmet!

Podcast-duoen hjelper deg til å få en hverdag med mindre stress og mer livslyst!

Podcast-duoen hjelper deg til å få en hverdag med mindre stress og mer livslyst!