Realiser drømmejobben din ved å søke på det nye mPOWER scholarship programmet!

Realiser drømmejobben din ved å søke på det nye mPOWER scholarship programmet!

Det nye mPOWER-scholarshipet er aktuell for deg som ønsker å gjøre en forskjell – ved å få og gi EMPOWERMENT videre! Det betyr i praksis at du får hele mPOWER-utdannelsen gratis, samtidig som du får hjelp til å få nye og flere kunder.

“Where you are now is a result of the choices you made in the past. Where you will be in the future is a result of the choices you are making right now.”

REALISER DINE DRØMMER: mPOWER-scholarshipet kan være aktuelt for deg som er: frisør, sykepleier, yogalærer, hjelpepleier, negledesigner, fysioterapeut, sosionom, massør, osteopat, akupunktør – eller for deg som bare ønsker å starte på en ny utdannelse! Kanskje du har gått litt lei, eller er sliten, og rett og slett ønsker en forandring i livet? Uansett bakgrunn, så vil damene bak mPOWER Academy AS hjelpe deg til å sette sammen og utvikle din fagkompetanse – slik at du kan skape din skreddersydde drømmejobb – med arbeidstider som også passer din livssituasjon! Ved å søke på scholarshipet kan du også få til dette uten å måtte betale for utdannelsen. Du kan allerede bli med i vårsemesteret eller melde deg på til høsten – det valget er opp til deg! Les og hør mer om utdannelsen og jobbmulighetene her

Tone Lise Forbergskog er gründeren bak Tone Lise Akademiet og forteller fremtidens mPOWER-studenter om sin reise og hvorfor hun startet mPOWER Academy AS sammen med Rebekka Nøkling.

Tone Lise Forbergskog er gründeren bak Tone Lise Akademiet og forteller fremtidens mPOWER-studenter om sin reise og hvorfor hun startet mPOWER Academy AS sammen med Rebekka Nøkling.

mPOWER ER ET SELSKAP SOM ”SER HELE DEG”: Du kan med din nye mPOWER-fagkompetanse velge å starte din egen bedrift, eller få en dagsaktuell tilleggskompetanse som gjør at du kan få nye og flere kunder der du allerede jobber. Samtidig vil du som sertifisert og diplomert mPOWER-agent bli en del av et profesjonelt fagmiljø hvor du stadig vil få mer påfyll, inspirasjon og kvalitetssikret informasjon om siste nytt innen mPOWER Academy sine fagområder. Du vil også bli en viktig del av mPOWER-nettverket, få en positiv selvutvikling og bli med i et mPOWER-team som er opptatt av å «se hele mennesket» og som tar et sosialt ansvar for at flere kan bli «kronisk friske» i samfunnet vårt!

Rebekka Nøkling er gründeren bak Livslyst & Motivasjon AS og forteller fremtidens mPOWER-studenter om hvordan de kan lære seg mental trening, stressmestringsverktøy og kommunikasjonsmetoder - og på den måten bidra aktivt til at flere kan bli “kronisk friske” i samfunnet vårt.

Rebekka Nøkling er gründeren bak Livslyst & Motivasjon AS og forteller fremtidens mPOWER-studenter om hvordan de kan lære seg mental trening, stressmestringsverktøy og kommunikasjonsmetoder - og på den måten bidra aktivt til at flere kan bli “kronisk friske” i samfunnet vårt.

Tone Lise Forbergskog og Rebekka Nøkling er gründerne og kvinnene bak det nye selskapet mPOWER Academy AS – et selskap som tilbyr en helt ny utdannelse hvor skjønnhetspleie, velvære og omsorgspleie kombineres med tverrfaglig og kvalitetssikret kompetanse innen: stressmestring, mental trening, empowerment, endokrinologi (hormoner), anti-aging, genforskning, hjerneforskning og psykologi.

”WHO defines empowerment as: “a process through which people gain greater control over decisions and actions affecting their health” and should be seen as both an individual and a community process.”

Sammen har gründerkvinnene en unik og lang erfaring som businessdamer, som spenner seg fra skjønnhetsbransjen til “Life Science”. Egentlig har ingen av dem tid til å starte et nytt selskap, men de ønsker å ta et aktivt samfunnsansvar ved å kombinere sine fagkompetanser og livserfaringer. Resultatet har blitt noe helt nytt og innovativt:

– Vi ønsker å gi folk som ønsker å gjøre en forskjell for seg selv, sine nærmeste og til alle de som trenger hjelp – helt konkrete råd og verktøy for å lykkes – ved at de får og gir empowerment videre. Våre metoder er forskningsbaserte, utprøvd i mer enn 25 år og kvalitetssikret, forklarer Rebekka Nøkling.

Tone Lise har allerede i 26 år drevet Tone Lise Akademiet og forteller engasjert:
– Vår bransje trenger denne tilleggskompetansen for å gi kundene våre det de har behov for, enten de kommer til våre salonger, eller ved at vi drar på hjemmebesøk. Men for å få til dette i praksis må alt dette settes i system – og det er vi gode på!

OPPSTART UNDERVISNING VÅR-2019: Se oversikt over mPOWER-undervisningsdager og tidspunkt for både kveldsundervisningen (oppstart 27. februar) og helgeundervisning (oppstart 2. mars). Last ned oversikt her (pdf)

UNDERVISNINGSLOKALER/STED: mPOWER-studentene vil bruke de samme lokalene som Tone Lise Akademiet har i Haslevangen 15, Oslo.

PRIS OG SERTIFISERING: mPOWER-grunnkurset som inkluderer modul 1, 2 og 3 koster 29 700,- NOK. Kurset gir totalt 200 timer sertifisering. For å få diplom/kursbevis og sertifisering, kreves det at man følger obligatoriske forelesninger (100 timer) og deltar på den faglige samlingen. I tillegg må man levere hjemmeoppgavene etter gitte kriterier og tidsfrister. Praktisk eksamen, som gjennomføres på den faglige fellessamlingen (to-og-to studenter), må også være godkjent før man kan praktisere som mPOWER-agent.

NEDBETALING: Du kan også ta mPOWER-grunnkurset som inkluderer modul 1, 2 og 3 på nedbetaling og betale 2800,- NOK/mnd over 1 år.

ANNEN PRAKTISK INFORMASJON:

  • mPOWER-grunnpakken (som inkluderer modul 1, 2 og 3) er nødvendig for å kunne ta fordypningsfag i mPOWER akademiet (se mPOWER-presentasjon).

  • Grunnpakken inkluderer: obligatorisk undervisning/forelesninger, hjemmeoppgaver, undervisningsmateriale/pensum i form av podcaster (ja, du leste riktig: vi erstatter lærebøker med podcaster!), samt en faglig samling med praktisk eksamen (hvor to-og-to studenter går opp sammen til eksamen i form av å løse en oppgave sammen).

PÅMELDING: Last ned påmeldingsskjema og send en pdf (hvis du skanner dokumentet) av utfylt skjema til oss ved å sende en e-post til: rebekka@mpoweragency.no, eller du kan ta et bilde av det utfylte skjemaet og sende det til oss på sms: 90071428.

NB! Dersom du trenger mer informasjon eller har spørsmål, så er det bare å avtale tid med oss ved å sende en sms: 90071428 (Rebekka), for å booke et telefonmøte. Du kan også komme innom for en prat på vårt kontor på Majorstuen i Livslyst & Motivasjon sine lokaler, eller om du bor for langt unna, så send oss en e-post: post@livslystogmotivasjon.no, så hjelper vi deg videre!

FOR MER INFORMASJON/AKTUELLE LINKER:

Etablerer nytt selskap for at flere skal kunne bli «kronisk friske».

Etablerer nytt selskap for at flere skal kunne bli «kronisk friske».

Her finner du siste nytt om mPOWER Academy utdannelsen: aktuelle podcaster, hvordan studiet er lagt opp, priser/nedbetaling og mye mer!

Her finner du siste nytt om mPOWER Academy utdannelsen: aktuelle podcaster, hvordan studiet er lagt opp, priser/nedbetaling og mye mer!