All in Jobb & Utdanning

Aktuelt for deg som vil skape din egen drømmejobb!

Jobber du eller ønsker du å jobbe i skjønnhets- og velværebransjen? Eller kanskje du er: frisør, sykepleier, yogalærer, hjelpepleier, negledesigner, fysioterapeut, sosionom, massør, osteopat, akupunktør og ønsker faglig påfyll – eller bare ønsker å starte på en ny utdannelse? Kanskje du har gått litt lei, eller er sliten, og rett og slett ønsker en forandring i livet? Uansett bakgrunn, så vil gründerkvinnene Tone Lise Forbergskog og Rebekka Nøkling hjelpe deg til å skape din skreddersydde drømmejobb!

Renate Eftestøl er en av de første mPOWER-studentene og er vår gjest i Livslyst-studioet!

Renate Eftestøl tok veien fra Kvinesdal til mPOWER Academy sitt informasjonsmøte i Oslo for å høre mer om den nye mPOWER-utdannelsen. Valget ble tatt og hun starter allerede som student i vårsemesteret 2019. Med bakgrunn i hudpleiebransjen ser hun nye og spennende muligheter med mPOWER fagkompetansen. LivslystMagasinet vil følge henne på veien til å bli en mPOWER-agent, og var med da hun gjestet mPOWER-podcasten med Tone Lise Forbergskog og Rebekka Nøkling.

Realiser drømmejobben din ved å søke på det nye mPOWER scholarship programmet!

Ønsker du å være med å gjøre en forskjell - ved å få og gi empowerment? Vil du være med å ta et samfunnsansvar og bidra med å få flere til å bli “kronisk friske”? mPOWER Academy tilbyr en fremtidsrettet utdannelse som gir deg en unik kompetanse som gir deg fordeler i et marked som er i stadig endring, helt nye jobbmuligheter, større frihet og fleksibilitet i hverdagen. Du gjennomgår også en positiv selvutvikling når du tar utdannelsen. SISTE NYTT er at du nå kan søke på mPOWER sitt helt nye scholarship, og få utdannelsen gratis!