Om LivslystMagasinet

LivslystMagasinet er et 100% kvinnenettmagasin som vil gi deg masse godfølelse, livslyst, ny energi, motivasjon, overraskelser og påfyll.

Du vil få masse inspirerende, nyttig og morsomt lesestoff, fra redaksjonen og våre gjesteskribenter - som kan hjelpe deg til å få en hverdag med mindre stress og mer livslyst! Du vil også få møte spennende mennesker som gir deg sine personlige tips som kan bidra til en positiv selvutvikling, hvordan du kan realisere dine drømmer eller de forteller sine historier som kan gi deg inspirasjon i hverdagen.

Vi gir deg også en oversikt og innsikt i det som er verdt å vite om ”forskning som kan hjelpe deg” – i form av konkrete råd og stressmestringsverktøy som du kan bruke med en gang! Artiklene har et bredt spekter: Fra erotisk kvinnekraft til yoga og meditasjonsøvelser som Nobelprisvinnere og leger selv gjør for å få en bedre hukommelse, mindre betennelse og mere livsglede og overskudd!

Artiklene som publiseres på LivslystMagasinet sin nettside kan deles videre i sosiale media. Generelle referanseregler gjelder som vanlig. Ønsker du å bruke våre artikler, tekstelementer og bilder i annen sammenheng – kontakt oss – så vil vi hjelpe deg med dette.

Har du tips om hva vi kan skrive om, hvem vi burde intervjue eller andre gode innspill – så er det bare å ta kontakt!

LivslystMagasinet eies av Livslyst & Motivasjon AS, og hovedkontoret holder til i Livslyst & Motivasjon Senteret i Kirkeveien 67, 0364 Oslo: www.livslystsenteret.no.

For spørsmål og andre henvendelser gå til vårt kontaktskjema.

Livslyst-hilsen Redaksjonen i LivslystMagasinet

 

Redaksjonen

Rebekka Nøkling.jpg

Rebekka Nøkling
Redaktør/Journalist

Profilert foredragsholder, podcast-programleder, radioprogramleder, og helsejournalist med medisinsk genforskningsbakgrunn. Hun eier Livslyst & Motivasjon AS, sammen med Marius Engh. Selskapet eier både LivslystMagasinet.net og Livslyst & Motivasjon Senteret på Majorstuen: www.livslystsenteret.no. Rebekka er Cand. Scient, coach/mental trener, parterapeut, medisinsk og terapeutisk yoga & meditasjonsinstruktør spesialisert innen stress- og utbrenthet, kvinnelige hormoner, diabetes, kreft og depresjoner.

LM_Marius.png

Marius Engh
Coach/Spaltist

Stressmestringscoach, mental trener, parterapeut, medisinsk og terapeutisk yoga & meditasjonsinstruktør spesialisert innen stress- og utbrenthet, kvinnelige hormoner, diabetes, kreft og depresjoner. Han er partner/eier av Livslyst & Motivasjon AS. Selskapet har spesialisert seg på: coaching, parterapi, LIVSLYST-kurs, terapeutisk yoga- og meditasjon og pusteteknikker, workshops og foredrag. Marius er daglig leder og jobber også med utviklingen av Livslyst-porteføljen, nye produkter og Livslyst-teamet vårt.

Asveig Marie.jpg

Asveig Marie Levang
Designer/Fotograf

Beskrevet som et av Norges mest lovende unge designtalenter av DogA i 2015. Asveig Marie står bak den prisvinnende AmmerudTunnelen, har skrevet bok innen fermentering og har jobbet med produktdesign for flere SmartBy-prosjekter. Jobber i dag som freelance Senior UX-designer. Asveig Marie har mastergrad i industridesign fra Arkitektur og Designhøgskolen i Oslo (AHO) og bachelor i Produktdesign fra Høgskolen i Oslo og Akershus (HIOA).

www.asveigmarie.com