Bjørg Thorhallsdottir deler sine personlige historier om kunsten, livet og om det å leve "her og nå"!

Kunsteren, foredragsholderen og forfatteren Bjørg Thorhallsdottir tar over plassen til John John i studio - og sammen med Rebekka får hun frie tøyler til å snakke om: sorgen, hjertefred- og glede, livet, kjærlighet og avslutter det hele med å lese sin erotiske poesi!

Og ja, når John John endelig dukker opp, så får Bjørg ham helt målløs - for denne gangen snakker vi om masse herlig kvinnekraft, krydret med personlige historier og mye latter!

Nå er det førjulstid igjen – og tid for julebakst!

Her i Blodsukkerbalansen-serien vår vil du også få gode mattips, som gjør at du kan kose deg litt ekstra, når du med små og enkle grep kan lære deg å leve mye sunnere. Hege Hasler Barhaughøgda er sykepleier, blodsukkerekspert, foredragsholder og har jobbet med diabetespasienter i over 20 år. De siste 13 årene har hun jobbet på Dr. Fedon Lindbergs Klinikk i Oslo. Så ja, nå trenger du bare å følge oppskriftene hennes - helt uten stress - og så er du i gang med en sunnere livsstil hvor vi selvsagt også har fokus på matglede!

Julen er en høytid som mange også gruer seg til

Kanskje du har mistet en du er glad i og som du savner ekstra mye nå som vi skal kose oss i hele desember med venner og familie? Eller kanskje du er midt i et samlivsbrudd eller du er nyskilt? Lever du i "en nyetablert og moderne familie med dine og mine barn og ekser" og kjenner hvordan relasjonsstresset kan røske i deg når du minst venter det eller trenger det i forhold til deadlines på jobben eller når du endelig skal få ha litt alenetid med kjæresten din?

Blodsukkerbalansen - en ny LIVSLYST-helseserie for deg!

Visste du at en langvarig ubalanse i blodsukkeret kan føre til at du får: diabetes (slik 1000 nye nordmenn får i måneden), overvekt, mindre sexlyst, hjerteinfarkt, hjerneslag, nyresvikt, ereksjonssvikt, utbrenthet og betennelse i kroppen? Dette skal vi hjelpe deg til å unngå og vi vil heller gi deg: matnyttige tips, innsikt, påfyll, ny energi, motivasjon, inspirasjon og konkrete råd for å få en bedre hverdag med masse godfølelse og livslyst - gjennom å ta tilbake kontrollen over ditt eget blodsukker!

JA til livslyst og mindre stress på jobben!

Vi lever i en tid hvor vi har bedre rutiner for å lade opp mobiltelefonene våre enn kroppene våre. Det sykemeldes flere på grunn av utmattelse og utbrenthet enn av kroppslige belastningsskader, noe som trolig er et resultat av informasjonssamfunnet vårt, der fysisk arbeid er på nedtur mens hjernen vår stadig skal yte mer. Kanskje det er på tide at vi stopper litt opp?