Bjørg Thorhallsdottir deler sine personlige historier om kunsten, livet og om det å leve "her og nå"!

Kunsteren, foredragsholderen og forfatteren Bjørg Thorhallsdottir tar over plassen til John John i studio - og sammen med Rebekka får hun frie tøyler til å snakke om: sorgen, hjertefred- og glede, livet, kjærlighet og avslutter det hele med å lese sin erotiske poesi!

Og ja, når John John endelig dukker opp, så får Bjørg ham helt målløs - for denne gangen snakker vi om masse herlig kvinnekraft, krydret med personlige historier og mye latter!

Aktuelt for deg som vil skape din egen drømmejobb!

Jobber du eller ønsker du å jobbe i skjønnhets- og velværebransjen? Eller kanskje du er: frisør, sykepleier, yogalærer, hjelpepleier, negledesigner, fysioterapeut, sosionom, massør, osteopat, akupunktør og ønsker faglig påfyll – eller bare ønsker å starte på en ny utdannelse? Kanskje du har gått litt lei, eller er sliten, og rett og slett ønsker en forandring i livet? Uansett bakgrunn, så vil gründerkvinnene Tone Lise Forbergskog og Rebekka Nøkling hjelpe deg til å skape din skreddersydde drømmejobb!

Her finner du siste nytt om mPOWER Academy utdannelsen: aktuelle podcaster, hvordan studiet er lagt opp, priser/nedbetaling og mye mer!

Ønsker du å vite mer om en helt ny utdannelse hvor skjønnhetspleie kombineres med tverrfaglig og kvalitetssikret kompetanse innen: stressmestring, mental trening, empowerment, endokrinologi (hormoner), anti-aging, genforskning, hjerneforskning og psykologi - uten at du trenger å lese en eneste lærebok? Da bør du lese mer her!

Livserfaringer og historiefortelling som hjelper deg!

Har du noen gang tenkt på kunnskapen du oppnådde etter at du har overvunnet din tøffeste utfordring? Dette kan være akkurat hva en annen person, kanskje ti, kanskje femti eller kanskje hundre mennesker kan trenge for å ta sitt første skritt ut av den samme livsutfordringen. Teamet bak The Human Aspect har samlet livserfaringer fra mennesker globalt og opprettet verdens første Life Experience Library. Rebekka Nøkling, gründeren bak Livslyst & Motivasjon AS har bidratt med sin historie – og selskapet har også valgt å støtte prosjektet videre ved å sponse deres nye og viktige podcast: Hverdagspsyken.

Renate Eftestøl er en av de første mPOWER-studentene og er vår gjest i Livslyst-studioet!

Renate Eftestøl tok veien fra Kvinesdal til mPOWER Academy sitt informasjonsmøte i Oslo for å høre mer om den nye mPOWER-utdannelsen. Valget ble tatt og hun starter allerede som student i vårsemesteret 2019. Med bakgrunn i hudpleiebransjen ser hun nye og spennende muligheter med mPOWER fagkompetansen. LivslystMagasinet vil følge henne på veien til å bli en mPOWER-agent, og var med da hun gjestet mPOWER-podcasten med Tone Lise Forbergskog og Rebekka Nøkling.

Blodsukkerbalansen - en ny LIVSLYST-helseserie for deg!

Visste du at en langvarig ubalanse i blodsukkeret kan føre til at du får: diabetes (slik 1000 nye nordmenn får i måneden), overvekt, mindre sexlyst, hjerteinfarkt, hjerneslag, nyresvikt, ereksjonssvikt, utbrenthet og betennelse i kroppen? Dette skal vi hjelpe deg til å unngå og vi vil heller gi deg: matnyttige tips, innsikt, påfyll, ny energi, motivasjon, inspirasjon og konkrete råd for å få en bedre hverdag med masse godfølelse og livslyst - gjennom å ta tilbake kontrollen over ditt eget blodsukker!

JA til livslyst og mindre stress på jobben!

Vi lever i en tid hvor vi har bedre rutiner for å lade opp mobiltelefonene våre enn kroppene våre. Det sykemeldes flere på grunn av utmattelse og utbrenthet enn av kroppslige belastningsskader, noe som trolig er et resultat av informasjonssamfunnet vårt, der fysisk arbeid er på nedtur mens hjernen vår stadig skal yte mer. Kanskje det er på tide at vi stopper litt opp?