Back to All Events

Livslyst Galleriet presenterer multikunsteren Ken Alexander Lindberg i kunstutstillingen "Chain Reaction"!

Velkommen til Vernissage torsdag 7. desember kl 19.00!

Kunstutstillingen ”Chain Reaxtion” vises på Livslyst Galleriet 7. – 21. desember. Det vil være en privat Vernissage torsdag 7. desember og en åpen Verinssage for alle som vil komme lørdag 9. desember.

Invitasjon_Vernissage 7 des_LivslystGalleriet.png

OM KUNSTNEREN:
Ken Alexander Lindberg
sin stil og velkjente signatur beveger seg langs en klassisk linje, med inspirasjon fra de gamle mesterne som "Monet", "Turner" og "Cesanne". Hans kunstverk er fulle av optimisme og levende friske farger. I kombinasjon med naturalisme bruker han semiabstrakte penselteknikker og inviterer betrakteren til å utforske landskapet og se etter ”nye bilder og former” innenfor maleriet.

– I de siste 10 årene har jeg også jobbet mye med håndkolerte kunstrykk. På den måten kan jeg leke meg videre med hvert kunstverk, utover originalen. Jeg gleder meg til å vise dette på kunstutstillingen i desember. Jeg bruker Giclée-teknikken, som er en relativt ukjent teknikk for det norske folk, mens gicléebilder går som varmt hvetebrød på det amerikanske markedet.

Les hele portrettintervjuet med Ken Alexander Lindberg her

For spørsmål og andre henvendelser gå til vårt kontaktskjema.

Foto: LivslystMagasinet/Asveig Marie Levang

Foto: LivslystMagasinet/Asveig Marie Levang