Back to All Events

Livslyst Galleriet presenterer multikunsteren Ken Alexander Lindberg i kunstutstillingen "Chain Reaction"!

Velkommen til Vernissagen lørdag 9. desember kl 14.00! 

Dette er en åpen Verinssage for ALLE som vil komme til kunstutstillingen ”Chain Reaxtion” som finner sted i Livslyst Galleriet 7. – 21. desember.

Påmelding: Fyll ut vårt kontaktskjema hvor du skriver navnet ditt og hvor mange du ønsker å ta med på Vernissagen 9. desember.

INVITASJON_Vernissage_LivslystGalleriet 9 des.png

Sted: Livslyst Galleriet i Kirkeveien 67, 0364 Oslo i Livslyst & Motivasjon Senteret.
Se kart og veibeskrivelse her

OM KUNSTEREN:
Ken Alexander Lindberg
sin stil og velkjente signatur beveger seg langs en klassisk linje, med inspirasjon fra de gamle mesterne som "Monet", "Turner" og "Cesanne". Hans kunstverk er fulle av optimisme og levende friske farger. I kombinasjon med naturalisme bruker han semiabstrakte penselteknikker og inviterer betrakteren til å utforske landskapet og se etter ”nye bilder og former” innenfor maleriet.

– I de siste 10 årene har jeg også jobbet mye med håndkolerte kunstrykk. På den måten kan jeg leke meg videre med hvert kunstverk, utover originalen. Jeg gleder meg til å vise dette på kunstutstillingen i desember. Jeg bruker Giclée-teknikken, som er en relativt ukjent teknikk for det norske folk, mens gicléebilder går som varmt hvetebrød på det amerikanske markedet.

Les hele portrettintervjuet med Ken Alexander Lindberg her

Kenneth 3.png
Foto: LivslystMagasinet/Asveig Marie Levang