Klar for en personlig GAME CHANGER? Bli med til Italia i juni og gi deg selv en gave som vil endre ditt liv!

Klar for en personlig GAME CHANGER? Bli med til Italia i juni og gi deg selv en gave som vil endre ditt liv!

NB! PÅMELDINGEN FOR KURSET 14.-17. JUNI 2024 HAR STARTET !
(Se program og påmeldingsdetaljer nederst i artikkelen)

Se for deg at du ligger på en yogamatte, i et italiensk eventyrpalass, og ser på den vakre kunsten i taket fra 1500-tallet. Du hører musikk som gir deg følelsen av å sveve – samtidig som du veiledes kyndig av en rolig og profesjonell kursleder. Du vil kjenne at hver celle av kroppen lyser opp og øvelsene du lærer vil hjelpe deg til å: stresse ned og overraskende gi deg masse ny energi og godfølelse – samtidig som du får hormonene dine i balanse.

Du vil få masse ny og forskningsbasert kunnskap om hormonene dine, nyttige stressmestringsverktøy, hormonbalanserende øvelser og spennende ernæringsråd. Målet med kurset er at du skal få lære hvordan du enkelt kan integrere denne nye fagkompetansen i hverdagen din. Tidligere deltagere har også funnet nye venninner og sammen har vi skapt et nettverk av empowermentsøstre som treffes om og om igjen på våre ulike arenaer i Livslyst & Motivasjon. I tillegg kan vi love deg er et uforglemmelig og magisk opphold i Bolsena – den sjarmerende middelalderbyen som ligger på den historiske veien mellom Roma og Firenze – og som i tusenvis av år har blitt kalt for mirakelbyen!

Stemningsbilder fra Game Changer kurset i 2023 - hvor mange av deltagerne fikk seg nye venninner - som løfter hverandre som empowermentsøstre.

Rebekka Nøkling og Marius Engh samarbeider med sin gode venn prins Ferdinando del Drago i Italia.

Kvinnekraft i eventyrlige omgivelser. Du vil bli godt kjent med de andre deltagerne på kurset og sammen vil dere bli med på denne reisen, dele erfaringer og kjenne på gleden av å høre herlig kvinnelatter – som vil gjøre at du føler deg lettet og fri. Klassene holdes i kurslokalene til hotellet som ligger nede ved den vakre Bolsenasjøen eller i palasset til prins Ferdinando del Drago. Om kvelden vil du få nyte god italiensk mat og edle dråper.

En kveld vil prinsen personlig vise deg rundt i palasset og fortelle familiehistorien sin. Ferdinando vil også vise deg, forklare og avsløre morsomme fun facts om maleriene og den vakre kunsten. Du blir videre invitert til å delta i en eventyrlig prinsemiddag med ham som vert, og som avsluttes med hans berømte Del Drago Limoncello – laget av de velsmakende sitronene fra slottshagen (se stemningsbilder fra prinsemiddagen og omvisningen i palasset fra Game Changer kurset i 2023 nedenfor).

Den historiske middelalderbyen Bolsena, ligger kun 1,5 time fra Roma, ved den store vulkanske Bolsenasjøen. Byen ligger på den historiske veien mellom Roma og Firenze – og har mange skjulte historiske og kulturelle skatter å by på. Du kan se frem til fantastiske dager i Bolsena med en avslappende, uformell og stressfri atmosfære – og hvor du også vil få mye latter og hyggelig samvær.

Vi kan krydre denne magiske turen med italienske matopplevelser, spennende historiske opplevelser, eller yoga på lavastranden og bading i Bolsenasjøen.

Kursundervisningen og klassene vil holdes både i kurssalen på hotellet og i de vakre salene i palasset til prins Ferdinando del Drago, som er Livslyst & Motivasjon AS sin offisielle samarbeidspartner i Italia:

Kursundervisningen vil delvis holdes i Del Drago Palasset som er kjent for sin vakre kunst – og som ble bygget på 1500-tallet av Kardinal Tiberio Crispo etter ønske fra Pave Paul III (Alessandro Farnese).


Livslyst & Motivasjon har sin egen avdeling i Italia - og har holdt flere kurs i Bolsena - med vekt på kvinnekurs innen stressmestring, empowerment og kvinnelige hormoner de siste årene:

“I vår familie er vi stolte av å være sterke kvinner og vi er opptatt av det jeg liker å kalle ekte kvinnekraft. Jeg lærte det av min mor og mormor – og så har jeg gitt det videre til mine døtre.”
— Rebekka Nøkling

– Da vi fant LIVSLYST-huset vårt i Italia i 2018, ga vi det navnet Casa Dea, som betyr Gudinnenes hus, sier Rebekka smilende, før hun forklarer videre:

– I vår familie er vi stolte av å være sterke kvinner og vi er opptatt av det jeg liker å kalle ekte kvinnekraft. Jeg lærte det av min mor og mormor – og så har jeg gitt det videre til mine døtre. Styrken finner vi i kvinnefellesskapet og ved å ikke styres av frykt, men ved å være åpne, vise respekt for alle vi møter på livets vei og ved å ha et godt hjerte. I tillegg har vi alltid hatt fokus på å ta oss tid til restitusjon når vi blir slitne og være bevisste på å demobilisere stress og kanskje aller viktigst: å holde våre kvinnelige hormoner i balanse. Og på den måten kan vi takle utrolig mye press, for vi klarer å gjøre det helt uten stress. Ellers liker vi å nyte livets goder på alle tenkelige måter og vi elsker å feire livet og kjærligheten – så akkurat det må vi alle ha fått gjennom morsmelken!

Her kan du lese mer om Rebekka og datteren Elise sine populære Feelgood mat- og hormonkurs - for alle kvinner mellom 18-98 år.

Tre generasjoner med ekte mitochondria-kvinnekraft: Elise Nøkling-Eide (25) jobber som profesjonell ballerina i Nasjonalballetten ved Den Norske Opera & Ballett, Katharina Nøkling-Eide (27) jobber på SINTEF og tar en doktorgrad i marinbiologi på alger ved NTNU/SINTEF, Rebekka Nøkling (53) eier Livslyst & Motivasjon AS og mPOWER Akademiet og jobber som coach/mental trener og foredragsholder og Christiane Nøkling (74) er pensjonert lektor i historie/tysk og flokkens forbilde.

Kvinnehelsens dilemma. Vi lever fortsatt i en tid hvor kvinnelige stress- og sykdomssymptomer ofte blir misforstått, undervurdert og ikke alltid like godt fulgt opp av legen. Samtidig har mange kvinner vanskeligheter med å si fra når de ikke får den hjelpen de trenger. Mange ender opp med å bli utbrente og langtidssykmeldte.

– Kvinnehelse nevnes jo stadig oftere i media – på godt og vondt. Dessverre er de fleste medisiner og medisinske behandlinger blitt testet ut på menn, og da er det ikke så rart at vi kvinner får et dårligere behandlingstilbud i praksis. Teoretisk er vi likestilt, selv om forskningen på kvinnehelse ikke har vært like prestisjefylt gjennom tidene, og derfor er den fortsatt mangelfull. Heldigvis skjer det mye positivt på forskningsfronten nå og jeg er optimistisk på kvinnenes vegne med tanke på fremtidens behandlingstilbud, forklarer Rebekka, før hun fortsetter:

“Kanskje vi snakker for lite om hva som er en god kvinnelivskvalitet og hva som påvirker vår kvinnehelse mentalt, fysisk og emosjonelt gjennom livet? Dette vil jeg gjøre noe med.”
— Rebekka Nøkling

– Jeg opplever at svært mange kvinner er for lite opplyst på hva som skjer i de ulike (hormon)fasene i en kvinnes liv. Og kanskje vi snakker for lite om hva som er en god kvinnelivskvalitet og hva som påvirker vår kvinnehelse mentalt, fysisk og emosjonelt gjennom livet? Dette vil jeg gjøre noe med.

Rebekka stopper litt opp og forsvinner i tankene tilbake i tid, før hun fortsetter:

Personlig har jeg kommet meg gjennom mine største utfordringer i livet, fordi jeg fikk fagkunnskap og innsikt i forskningen som kunne hjelpe meg – og dette ga meg håp og motivasjon til å fortsette når livet var tøft. Det gjorde at jeg klarte å reise meg raskere for hver gang jeg snublet eller falt på livets, av og til urettferdige, vei.

Rebekka tok en lang akademisk utdannelse innen medisinsk genforskning, med tilleggskompetanse i psykologi, juss, prosjektledelse, journalistikk og medisinsk hormonyoga. Gjennom årenes løp utviklet hun også sine personlige livsmestringsverktøy:

– Dette ble et frø som vokste seg videre til å bli min egen Livslyst & Motivasjon Coachingmetode. Den er basert på mine livserfaringer, banebrytende forskning i grensesnittet mellom: genforskning, epigenetikk, endokrinologi (læren om hormoner), ernæring, hjerneforskning og psykologi, samt samarbeidet med faren min.

“Nå vil jeg bruke min empowermentstyrke til løfte alle mine medsøstre, enten du er en: mor, datter, søster eller venninne.”
— Rebekka Nøkling

Den profilerte foredragsholderen, coachen og hjernetrimeksperten Rebekka Nøkling er klar for å ønske deg velkommen til Livslyst & Motivasjon sin italienske avdeling i Bolsena. Gjennom sine skreddersydde kurs for kvinner vil hun gi deg mange aha-opplevelser, faglig innsikt og ta deg med på en reise inn i “ditt indre univers” helt ned på celle- og gennivå. Rebekka vil også gi deltagerne konkrete råd, øvelser og innsikt i hvorfor det er så viktig for kvinner i alle aldre å lære seg å spille på lag med hormonene sine – for å oppnå en best mulig livskvalitet med mest mulig overskudd og livslyst!

MER OM BAKGRUNNEN TIL KURSLEDEREN: Rebekka Nøkling (53 år) er gründer/eier av Livslyst & Motivasjon AS – som eier Livslyst & Motivasjon Senteret, LivslystMagasinet, LME Kursportalen og mPOWER Akademiet.

Rebekka er en profilert foredragsholder, coach/mental trener, medisinsk hormonyogalærer, helsejournalist, forfatter og podcastprogramleder – som er kjent for sin historiefortelling innen forskningsformidling – både nasjonalt og internasjonalt. Hun har en unik og sammensatt fagkompetanse innen medisinsk genforskning, biokjemi, endokrinologi (læren om hormoner), molekylærbiologi og psykologi.

Rebekka Nøkling er en profilert foredragsholder og har holdt kurs og workshops for tusenvis av mennesker, arbeidsplasser og helsepersonell.

Rebekka er også med i et internasjonalt lederprogram ved Harvard University innen fagfeltet Lifestyle Medicine og i tillegg rektor ved Empowerment Akademiet. Hun er ekspert i Destinasjon Glede prosjektet til Björg Thorhallsdottir. Rebekka er også styremedlem i Studieforbundet næring og samfunn og Ambassadør i MediYoga Förbundet Sverige – for å bidra aktivt med sin brede faglige kompetanse.

Kombinasjonen av en tverrfaglig kompetanse og personlig livserfaring har gjort Rebekka sterk og engasjert – og hun omtaler seg selv som en empowermentsøster:

– Nå vil jeg bruke min empowermentstyrke til løfte alle mine medsøstre, enten du er en: mor, datter, søster eller venninne. Jeg vil gi deg en gave av kunnskap om kvinnens ulike livs- og hormonfaser og hvordan dette påvirker din helse og ditt emosjonelle relasjonsstress gjennom livet. Jeg vil veilede og inspirere deg – og lære deg relevante og konkrete livsmestringsverktøy i mine kurs. Målet er at du skal få din personlige GAME CHANGER opplevelse – slik at du også blir motivert til finne din indre styrke, “ditt sanne jeg” og oppdage kvinnekraften som vil hjelpe deg til å realisere dine drømmer. Derfor er det en glede å invitere deg til “mitt andre hjem” i Italia, i mirakelbyen Bolsena. Du vil få en herlig pause fra hverdagen din og møte andre flotte kvinner som også er klare for å starte sitt livs eventyr – så ja: jeg gleder meg til å hjelpe deg i gang!

Marius Engh, som er mannen til Rebekka, og prins Ferdinando del Drago er med som hjelpere på kurset - for å sørge for at alle damene har det bra under hele oppholdet.

Så kom alene, sammen med en venninne eller sammen en mor eller datter! Uansett så er du og dere velkomne til å bli med til Italia, og sammen med Rebekka – med litt hjelp fra Marius og Prins Ferdinando del Drago – så kan du se frem til en magisk og uforglemmelig opplevelse!
(Se detaljer og praktisk informasjon om kurset nedenfor)

Livslyst & Motivasjon AS tilbyr kurs i Italia 14. - 17. juni 2024:

Med hjelp av våre utvalgte samarbeidspartnere og andre gode venner i middelalderbyen, så inviterer vi deg og de du eventuelt vil ha med på en uforglemmelig langhelg i Italia – med masse inspirasjon, påfyll og godfølelse!

NB! Alle deltagere må booke flyreisen selv. Men vi kan hjelpe deg med å komme fra Roma til Bolsena.

Maks antall: 30 personer

KURSENE HOLDES I: Palazzo Del Drago i Bolsena, Via Francesco Cozza 2 og hotellet hvor deltagerne bor.

KURS I JUNI 2024: GAME CHANGER – med fokus på livslyst og empowerment, siste nytt fra forskningen, ernæringstips og hormonyoga – for å gjenopprette en god kvinnehormonbalanse!  
(FOR KVINNER) 

Beskrivelse: I dette kurset vil du få spennende faglig innsikt, påfyll, ny energi, motivasjon og inspirasjon til å integrere forskningsbaserte LIVSLYST & EMPOWERMENT-øvelser i hverdagen din – for å få mindre stress og en bedre kvinnehormonbalanse. Rebekka vil også lære deg den forskningsbaserte yoga nidraen og effektfulle hormonyogaøvelser. Målet er at du skal få mer livslyst og komme i balanse: fysisk, mentalt, emosjonelt (hormonelt) og i forhold til blodsukkeret ditt – og derfor vil du også få flere matnyttige hormontips!


Dato: Fredag 14. juni – mandag 17. juni 2024
Kursleder: Rebekka Nøkling
Pris: 800 Euro (se nedenfor hva kursprisen inkluderer)
Påmelding: post@livslystogmotivasjon.no

PROGRAM - KURS 14. -17- juni:

Fredag 14. juni (ankomstdag):
Kl 17.30-21.00: Mingling, kursinformasjon og pizzamiddag + drikke serveres i Casa Dea huset til Rebekka & Marius i den historiske middelalderbyen

Lørdag 15. juni:
Kl 7.00-9.45 (valgfritt tidspunkt): Frokost i hotellet
Kl 10.00-11.30: Klasse
Kl 11.30-11.45: Pause
Kl 11.45-12.45: Klasse m/øvelser
Kl 13.00-15.00: Lunch på hotellet (og egentid)
Kl 15.00-16.30: Klasse
Kl 16.30-17.00: Pause
Kl 17.00-18.00: Klasse m/øvelser

Kl 20.00 og utover kvelden: Omvisning og prinsemiddag i palasset med Prins Ferdinando del Drago som vert

Søndag 16. juni:
Kl 7.00-9.15 (valgfritt tidspunkt): Frokost i hotellet
Kl 10.00-11.30: Klasse i Del Drago Palasset (Marius følger dere fra hotellet kl 9.20)
Kl 11.30-11.45: Pause
Kl 11.45-12.45: Klasse m/øvelser
Kl 13.00-15.00: Lunch hos den sjarmerende restauranten Il Toscana (og egentid)
Kl 15.00-16.30: Klasse i Del Drago Palasset
Kl 16.30-17.00: Pause
Kl 17.00-18.00: Klasse m/øvelser
Kl 18.00: Det serveres prosecco på terrassen i Del Drago palasset for å feire kvinnekraften!

Kl 20.00: Felles middag for de som vil i vannkanten av Bolsenasjøen (Restaurant Casa Patrizia)

 Mandag 17. juni:
Kl 7.00-9.45 (valgfritt tidspunkt): Frokost i hotellet
Kl 10.00-11.30: Klasse
Kl 11.30-11.45: Pause
Kl 11.45-13.15: Klasse m/øvelser
Kl 13.15: Egentid med mulighet for å handle, bade eller hva du måtte ønske før avreise!

 PRAKTISK INFORMASJON:

PRIS FOR 3/4 DAGERS* KURS I BOLSENA:

Kursavgiften dekker følgende:
– Overnatting 3 netter i Bolsena (i dobbeltrom) Mulig med enkeltrom (tillegg i prisen)
– 3 frokoster på hotellet
– 2 lunsjer: 1 på hotellet og 1 hos den sjarmerende og lokale restauranten Il Toscana
– 1 pizzamiddag i Casa Dea huset (ankomstdag)
– Omvisning av prins Ferdinando del Drago i Del Drago palasset
– 1 prinsemiddag i Del Drago palasset med prins Ferdinando del Drago som vert
– Faglig innhold fredag 14. juni - mandag 17. juni
– Inkluderer kursmateriell som ettersendes kursdeltagerne på mail

Hotellet vi har valgt denne gangen ligger nede i strandkanten ved Bolsenasjøen. Du kan velge mellom to bassenger eller den vulkanske innsjøen om du ønsker å ta et morgenbad eller en forfriskende dukkert i en av pausene. Det er kort vei til flere cafeer og idylliske restauranter. Og det er bare en liten rusletur opp til kjernen av middelalderbyen. I juni blomstrer hele Bolsenas- og byens blomst er Hortensiaen som vokser overalt og pryder byens hovedallé. Hotellet drives av en mor og hennes to døtre - som er veldig hyggelige og som vi er stolte av å samarbeide med. Faktisk var det her Rebekka og Marius bodde da de ble sjarmert av byen Bolsena, som endte opp med å bli deres andre hjem.

For mer informasjon eller spørsmål om kurset, send en e-post til: rebekka@livslystogmotivasjon.no

KURSANSVARLIGE: Rebekka Nøkling og Marius Engh (partnere/eiere av Livslyst & Motivasjon AS)

FOR HJELP TIL BESTILLING ELLER ANDRE SPØRSMÅL: Ring/sms oss på mobil: 900 71 428 (Rebekka) eller 474 65 380 (Marius). Du kan også sende en e-post til: post@livslystogmotivasjon.no




Kunstneren Elisabeth Werp gjenåpner de forlatte rom – for å slippe lyset og håpet inn!

Kunstneren Elisabeth Werp gjenåpner de forlatte rom – for å slippe lyset og håpet inn!