Podcast-duoen hjelper Tara-leserne med konkrete råd og Livslyst-tips!

Podcast-duoen hjelper Tara-leserne med konkrete råd og Livslyst-tips!

Rebekka Nøkling og John John Bruseth vil gi deg konkrete råd og stressmestringsverktøy i sin nye podcast Tara Livslyst på Tara.no

“Tara Livslyst er et livsstilsprogram med masse godfølelse, ny energi, motivasjon, overraskelser og påfyll i hverdagen!”

I den helt nye livsstilsserien snakker stressmestringscoach Rebekka Nøkling og kvinneforkjemper John John Bruseth om alt fra å hente frem den viktige og naturlige erotiske kvinnekraften - til yoga og meditasjonsøvelser, som Nobelprisvinnere og leger selv gjør for å få en bedre hukommelse, mindre betennelse og mer livsglede og overskudd!

Ønsker du deg mer livslyst i hverdagen? Vil du lære hvordan du kan redusere stress med konkrete råd og stressmestringsverktøy? 

Trenger du mer av dette?

  • godfølelse

  • energi

  • motivasjon

  • overraskelser

  • påfyll i hverdagen

Programlederne forklarer deg gjennom den gode samtalen, alt som er verdt å vite om ”forskning som kan hjelpe” – og gir deg konkrete råd og stressmestringsverktøy som du kan bruke rett etter at du har hørt episoden ferdig. Og ja: Alt er forskningsbasert og lett forståelig.

Her kan du gå inn for å høre på den første podcast-episoden til Tara Livslyst

2017-10-26 JohnJohn-Rebekka (8).jpg

Hvem er programlederne?

Rebekka Nøkling er en profilert foredragsholder, podcast-programleder, stressmestringscoach, mental trener, terapeutisk yoga- & meditasjonslærer og helsejournalist med medisinsk genforskningsbakgrunn. 

Nøkling er grunnlegger av Livslyst & Motivasjon AS - som også eier LivslystMagasinet og Livslyst & Motivasjon Senteret: www.livslystsenteret.no

John John Bruseth er først og fremst en eventyrer, men også rockemusiker, filmskaper, forfatter, kunstmaler og journalist. Bruseth er kjent for sine dokumentarfilmer om kvinnerelaterte spørsmål som omskjæring, HIV/Aids, ulovlige aborter i Kina og kinodokumentaren Fast Car sammen med Unni Willhelmsen.

I disse dager er han i ferd med å gjøre siste forberedelser til lanseringen av Female Footprint – verdens største byrå for kvinnelige inspiratorer og foredragsholdere.

Mer velvære med yoga & meditasjon

Mer velvære med yoga & meditasjon

Møt Ken Alexander Lindberg - multikunsteren som lar penslene danse!

Møt Ken Alexander Lindberg - multikunsteren som lar penslene danse!