Det er derfor livet har DEG på mannskapslista!

Det er derfor livet har DEG på mannskapslista!

For noen år siden, da jeg jobbet i Kreftforeningen opplevde vi også veldig tøffe dager, innimellom de dagene hvor vi klarte å løfte og hjelpe de som trengte det mest – og slik er det ofte når man beveger seg i "Kreftlandskapet".
 

Jobben med å hjelpe familier som rammes av kreft gir en dypere mening, men på de tøffe dagene er man noen ganger så sliten at man nesten ikke orker mer og man lurer på om man skal gi opp.

MEN på en av disse tøffe dagene fikk jeg dette diktet: «Privat huskeregel» fra en veldig erfaren, hjertevarm og vis kollega. Og etter den dagen har jeg det alltid med i lommeboken for å lese det når jeg er usikker på om jeg har, det som må til, for å klare å løfte andre. Det vekker meg hver eneste gang og motiverer meg til å fortsette – og kanskje det også kan hjelpe deg videre på din vei? Derfor deler jeg det med deg her:

«Du skal ikke klistre fine øyeblikk
opp på veggene

i tankene
og forgylle dem
med lengselen din.
Du skal kjøre spettet hardt
innunder arrete hverdager
og vippe dem opp.
Én etter én.
Det er derfor
livet har deg
på mannskapslista»


(Kolbein Falkeid)

Livslyst-klem
Rebekka Nøkling/Redaktør i LivslystMagasinet

Kravstore pasienter øker behovet for mer empowerment i sykehussektoren

Kravstore pasienter øker behovet for mer empowerment i sykehussektoren

Yrke: Stresstemmer

Yrke: Stresstemmer