Livserfaringer og historiefortelling som hjelper deg!

Livserfaringer og historiefortelling som hjelper deg!

Har du noen gang tenkt på kunnskapen du oppnådde etter at du har overvunnet din tøffeste utfordring? Dette kan være akkurat hva en annen person, kanskje ti, kanskje femti eller kanskje hundre mennesker kan trenge for å ta sitt første skritt ut av den samme livsutfordringen. Teamet bak The Human Aspect har samlet livserfaringer fra mennesker globalt og opprettet verdens første Life Experience Library. Rebekka Nøkling, gründeren bak Livslyst & Motivasjon AS har bidratt med sin historie – og selskapet har også valgt å støtte prosjektet videre ved å sponse deres nye og viktige podcast: Hverdagspsyken.

Det hele startet med at min venn og den svært dyktige journalisten Sindre Nordengen, som er kjent for å finne livshistorier som berører hjertet og som gir håp, kontaktet meg. Han mente at jeg burde møte Jimmy Westerheim, mannen som står bak The Human Aspect, for å bidra med min personlige historie.

Møtet som skapte et personlig engasjement.
Vi møttes 24. august, og ja min journalistvenn hadde helt rett i at dette var et unikt og inspirerende prosjekt, som lettest kan beskrives som et ”Livserfaringsbibliotek”. Biblioteket er det første i verden av sitt slag. Jimmy, og resten av The Human Aspect-teamet – som er en gjeng med unge engasjerte mennesker med den nyeste ekspertisen innen foto, film, lyd og journalistikk – intervjuer mennesker fra hele verden. Uansett hvem de møter og filmer, så stiller Jimmy alltid de tre samme spørsmålene: 1) ”Hva har vært din tøffeste utfordring?” 2) ”Hvordan overkom du den?”, og til slutt 3) ”Hva har du lært av dette?”. Hensikten er å spre denne kunnskapen til de som står midt i en lignende utfordring – slik at de kan få håp, bli inspirert og få konkrete råd om hvordan de selv kan ta det første steget ut av en vanskelig situasjon og overvinne en tilsvarende utfordring.

Jimmy som er drivkraften bak prosjektet har reist jorden rundt for å samle på livshistorier. I tillegg har han delt sin egen livserfaring om hvordan han overvant sin tøffeste utfordring, som du kan se her: Jimmy Westerheim sin historie

Du kan også se min historie i dette internasjonale livserfaringsbiblioteket, som er mye mer personlig enn jeg noen gang har delt med noen i et intervju. Jeg er jo vant til å snakke om mine livserfaringer i mine foredrag om stressmestring og mental trening, men da i mye mindre grad så personlig og nært som de gjør i The Human Aspect. Likevel valgte jeg å bli med på dette intervjuet, fordi jeg ønsker å bidra til at de lykkes med å nå de som trenger håp og hjelp i en vanskelig livsutfordring – og da tror jeg at Jimmy er inne på noe viktig når de gjør det så personlig, enkelt og ærlig, og som du kan se her: Rebekka Nøkling sin historie

Meet Rebekka from Norway. Experience how Rebekka had to stay in the hospital for months as a kid and how she was kept in the dark by the doctors about her own condition to shield her, but how this made her even more scared and disappointed. Stay tuned to see how she was sent to her grandmother in Germany to regain strength and faith in life and how even after her grandmother had passed, she used her advice when she got sick again. See how Rebekka used her own experience to create a career within body and mind research and stress management.    Welcome to The Human Aspect of Rebekka

Meet Rebekka from Norway. Experience how Rebekka had to stay in the hospital for months as a kid and how she was kept in the dark by the doctors about her own condition to shield her, but how this made her even more scared and disappointed. Stay tuned to see how she was sent to her grandmother in Germany to regain strength and faith in life and how even after her grandmother had passed, she used her advice when she got sick again. See how Rebekka used her own experience to create a career within body and mind research and stress management. Welcome to The Human Aspect of Rebekka

Du kan også la deg inspirere av historien til min venninne Mia Gundersen Leliënhof, som jeg tror kan hjelpe mange. Dette var den første videoen jeg fikk se fra The Huaman Aspect, og som bidro til at jeg valgte å bli med inn i dette prosjektet.

Flere eksempler fra The Human Aspect sitt livserfaringsbibliotek:

Hvordan kan du og jeg bidra til å støtte The Human Aspect, slik at flest mulige kan ha glede og nytte av deres viktige arbeid?

Gjennom mitt møte med Jimmy og resten av The Human Aspect-teamet, så vokste det seg et personlig engasjement inni meg – og et ønske om å støtte dette prosjektet videre på best mulig måte. Resultatet har blitt at mitt selskap Livslyst & Motivasjon AS, som jeg har sammen med Marius Engh, nå sponser det viktige arbeidet til The Human Aspect ved å la dem spille inn podcasten: Hverdagspsyken i vårt LivslystStudio i Livslyst & Motivasjon Senteret i Kirkeveien 67 i Oslo.

Rebekka Nøkling er gjest hos Jimmy Westerheim og Marius Løken i deres nye podcastserie Hverdagspsyken. Foto: Matias Hagen, Hverdagspsyken av The Human Aspect.

Rebekka Nøkling er gjest hos Jimmy Westerheim og Marius Løken i deres nye podcastserie Hverdagspsyken. Foto: Matias Hagen, Hverdagspsyken av The Human Aspect.

OM THE HUMAN ASPECT SIN NYE PODCAST: Hverdagspsyken er podcasten som setter ord på de tabubelagte temaene alle tenker, og føler på, men ingen snakker om. Her blir tabuer og stigma revet ned av ukjente og kjente gjester. Sammen med programlederne Jimmy Westerheim og Marius Løken, deler de sine erfaringer og sin profesjonelle innsikt. Her vil du som lytter kunne få masse gode råd angående hvordan man skal håndtere hverdagen, ungdommen, og også hvordan man kan håndtere å være en ungdom i dagens samfunn. Vi byr på kontroversielle temaer, tabubelagte temaer, verdifull og unik innsikt i situasjoner som sjeldent prates om i det hverdagslige. Få mer informasjon her

Jimmy & Marius har fått med seg spennende gjester med stor erfaring på de temaene de tar opp i Hverdagspsyken, og ambisjonen er å få med både profesjonelle og rollemodeller som vil utfordres til å åpne seg for dere lyttere. Allerede i de 3 første episodene vil du høre fra den kjente foredragsholderen Simen Almås, bloggeren, fotografen og entrepreneuren Anette Marie Antonsen bak Team Jeg Liker, den anerkjente journalisten Sindre Nordengen og den engasjerte coachen og eieren av LivslystStudioet Rebekka Nøkling.  Foto: Matias Hagen, Hverdagspsyken av The Human Aspect.

Jimmy & Marius har fått med seg spennende gjester med stor erfaring på de temaene de tar opp i Hverdagspsyken, og ambisjonen er å få med både profesjonelle og rollemodeller som vil utfordres til å åpne seg for dere lyttere. Allerede i de 3 første episodene vil du høre fra den kjente foredragsholderen Simen Almås, bloggeren, fotografen og entrepreneuren Anette Marie Antonsen bak Team Jeg Liker, den anerkjente journalisten Sindre Nordengen og den engasjerte coachen og eieren av LivslystStudioet Rebekka Nøkling.
Foto: Matias Hagen, Hverdagspsyken av The Human Aspect.

Jeg ønsker herved å oppfordre deg til å besøke livserfaringsbiblioteket på The Human Aspect sin hjemmeside og til å lytte på Hverdagspsyken – for å bli kjent med denne gjengen av engasjerte unge mennesker. Men først og fremst vil jeg oppfordre deg til å støtte deres viktige arbeid. Vi har støttet dem med produksjon av podcaster, bruk av våre lokaler og ved å bidra med min historie. Hva kan du bidra med? Send oss gjerne forslag: post@livslystogmotivasjon.no - og har du spørsmål eller ønsker mer informasjon, så skal jeg sørge for å videreformidle dette videre til Jimmy og The Human Aspect.

Livslyst-hilsen
Rebekka Nøkling/Redaktøren

Dersom du ønsker konkrete råd og livsmestringsverktøy, for å oppnå en personlig vekst som skaper positive endringer, så er du velkommen til oss i www.livslystsenteret.no. Her tilbyr vi bl.a. personlig coaching og mental trening - og et bredt spekter av foredrag og kurs innenfor positiv selvutvikling, livslyst, stressmestring, motivasjon, relasjonsbygging, teambuilding, forebygging, mestring av angst og mestring av endringsprosesser/omstillinger på jobb.

Du kan også kontakte oss på e-post: post@livslystogmotivasjon.no – så vil vi svare på spørsmål og hjelpe deg videre.

Ta vare på dine gode venner og få en bedre helse

Ta vare på dine gode venner og få en bedre helse

JA til livslyst og mindre stress på jobben!

JA til livslyst og mindre stress på jobben!