Podcast-duoen hjelper deg til å få en hverdag med mindre stress og mer livslyst!

Podcast-duoen hjelper deg til å få en hverdag med mindre stress og mer livslyst!

Rebekka Nøkling og John John Bruseth vil gi deg enda flere konkrete råd og stressmestringsverktøy i sin populære podcast serie fra Nettavisen!

Ønsker du deg mer livslyst i hverdagen? Vil du lære hvordan du kan redusere stress med konkrete råd og stressmestringsverktøy? 

“Podcasten er radioens “nye Nettflix” - som du kan høre når du vil - en episode eller alle episodene på en gang om du vil!”

Trenger du mer av dette?

  • godfølelse

  • energi

  • motivasjon

  • inspirasjon

  • påfyll i hverdagen

Da er dette podcastserien for deg! Og som mediaekspertene sier: Podcasten er radioens "nye Nettflix" - som du kan høre når du vil og hvor mange ganger du vil - en episode eller alle episodene på en gang!

“Lær deg meditasjonsøvelsen, som Nobelprisvinnere og leger selv gjør for å få en bedre hukommelse, mindre betennelse og mer livsglede og overskudd!”

I den helt nye podcastserien snakker mental trener Rebekka Nøkling og eventyreren John John Bruseth om alt fra å hente frem den viktige og naturlige erotiske kvinnekraften - til yoga og meditasjonsøvelser, som Nobelprisvinnere og leger selv gjør for å få en bedre hukommelse, mindre betennelse og mer livsglede og overskudd!

Programlederne forklarer deg gjennom den gode samtalen, alt som er verdt å vite om ”forskning som kan hjelpe” – og gir deg konkrete råd og stressmestringsverktøy som du kan bruke rett etter at du har hørt episoden ferdig. Og ja: Alt er forskningsbasert og lett forståelig. (Les mer om programlederne i teksten under bildet)

2017-10-26 JohnJohn-Rebekka (8).jpg

Hvem er programlederne?

Rebekka Nøkling er en profilert foredragsholder, podcast-programleder, stressmestringscoach, mental trener, terapeutisk yoga- & meditasjonslærer og helsejournalist med medisinsk genforskningsbakgrunn. 

Nøkling er grunnlegger av Livslyst & Motivasjon AS - som også eier LivslystMagasinet og Livslyst & Motivasjon Senteret: www.livslystsenteret.no og LivslystStudio: www.livslyststudio.com

John John Bruseth er først og fremst en eventyrer, men også rockemusiker, filmskaper, forfatter, kunstmaler og journalist. Bruseth er kjent for sine dokumentarfilmer om kvinnerelaterte spørsmål som omskjæring, HIV/Aids, ulovlige aborter i Kina og kinodokumentaren Fast Car sammen med Unni Willhelmsen.

I FLERE KANALER: Podcast-duoen har også en podcastserie i Tara - Norges største kvinnemagasin og både et radioprogram og en podcastserie i Ordentlig Radio

Ta en "slow motion" pause!

Ta en "slow motion" pause!

Finn frem den erotiske kvinnen

Finn frem den erotiske kvinnen