Hvem er egentlig Tante Buddha?

Hvem er egentlig Tante Buddha?

Det rasler i stenene hun har rundt håndleddene, når den vakre og høyreiste kvinneskikkelsen beveger seg elegant mot oss. Det er Elisabeth Kjeldsø kvinnen bak Tante Buddha som har tatt seg tid til å fortelle oss hvorfor hun nå har startet en egen nettbutikk hvor du kan finne din egen magiske krystall, eller bare smykker du liker uten at du trenger å finne en dypere mening, men bare fordi du liker dem.

Elisabeth Kjeldsø er kvinnen bak Tante Buddha.

Elisabeth Kjeldsø er kvinnen bak Tante Buddha.

– Mitt ønske er at du skal finne din sten eller krystall, som ikke bare er vakker, men som også vil hjelpe deg i perioder som føles krevende, forklarer Elisabeth.

I hele sitt liv har Elisabeth følt en dyp tiltrekning til naturens skattekammer, spesielt til stener og krystaller. Store deler av barndommen vokste hun opp uten moren til stede, sammen med sin far og søster:

– Jeg kan fortsatt kjenne på det savnet som har satt sine dype spor i meg, og særlig når jeg ser en mor og datter som har det fint. Men jeg kan ikke skrive om min livshistorie, og den har gjort meg til den jeg er i dag.

Naturen ble Elisabeth sitt fristed som ga henne følelsen av «å komme hjem»:

– Når utfordringene sto i kø søkte jeg alltid til naturen og fant roen der.

Elisabeth blir et øyeblikk stille og forsvinner tilbake til barndommens stier, før hun fortsetter:

– Helt siden jeg var barn har jeg hatt en intuitiv sikkerhet. Og i dag føler jeg en stor ydmykhet og takknemlighet når jeg prøver å hjelpe andre og opplever hvordan veiledningen, meditasjoner, stener og krystaller kan bistå enkeltmennesker i en kaotisk hverdag.

Elisabeth Kjeldsø har jobbet som intuitiv veileder i flere år under navnet ElisabethK.

Elisabeth Kjeldsø har jobbet som intuitiv veileder i flere år under navnet ElisabethK.

I arbeidet sitt som intuitiv veileder og kursholder, gjennom ElisabethK, begynte hun å bruke stener og krystaller stadig oftere. Ifølge henne selv ga dette overraskende resultater.

– Etter å ha introdusert disse som jeg liker å kalle «naturens skatter» – mer og mer for både kursdeltakere og ved private konsultasjoner, så fikk jeg en stor etterspørsel og dette gjorde at jeg innså at flere burde få tilgang til dem.

Resultatet ble Tante Buddha, hvor Elisabeth både har egenproduserte produkter, samt et utvalg av sine favorittprodukter som selges gjennom nettbutikken: vakre smykker med fargerike stener, krystaller og til og med drikkeflasker med utvalgte krystaller med lilla, rosa og grønne farger – som har en rensende og helende effekt, ifølge produktbeskrivelsen på hjemmesiden. Nedenfor ser du et lite utvalg av Tante Buddhas produkter

– Jeg håper du vil få en like positiv opplevelse som meg når du finner dine personlige smykker og krystaller – og jeg veileder deg gjerne med å finne de produktene som kan gi deg den energien du trenger i akkurat den livsfasen du er i nå, avslutter Elisabeth, mens hennes grønne øyne ser rett på oss. Det er som om hun ser rett inn i sjelen vår, for å overbevise oss om at vi trenger disse skattene fra naturen i livet vårt, for å komme i kontakt med moder natur og våre naturlige krefter igjen.

ElisabethK og Rebekka Nøkling har holdt flere workshops sammen hvor vitenskap møter visdom.

ElisabethK og Rebekka Nøkling har holdt flere workshops sammen hvor vitenskap møter visdom.

LivslystMagasinet ble også med på tur da Elisabeth og Livslyst & Motivasjon hadde workshopen: «KVINNEKRAFT – vitenskap møter visdom” i Italia tidligere i år.

Der fikk deltagerne: inspirasjon, påfyll, yoga, meditasjon, yoga nidra, stressmestring, pusteøvelser og selvsagt prøve ut mange av Tante Buddhas produkter.

Målet med workshopen var at damene skulle få: «lade batteriene», ny energi, harmonisk balanse, mer latter og overskudd til mer romantikk i hverdagen, livslyst, godfølelse og konkrete verktøy og forskningsbaserte øvelser for å hente frem kvinnekraften i mye større grad.

STEMNINGSBILDER FRA WORKSHOPEN I BOLSENA (ITALIA): «KVINNEKRAFT – vitenskap møter visdom” i regi av Livslyst & Motivasjon AS og i samarbeid med Elisabeth Kjeldsø som eier Tante Buddha.

STEMNINGSBILDER FRA WORKSHOPEN I BOLSENA (ITALIA): «KVINNEKRAFT – vitenskap møter visdom” i regi av Livslyst & Motivasjon AS og i samarbeid med Elisabeth Kjeldsø som eier Tante Buddha.

Livslyst & Motivasjon workshop i Italia.JPG

Gruppen som var samlet var en blandet gjeng av damer – fra de som allerede var åpne for det alternative til de som kom fordi de hadde hørt Rebekka Nøkling sine podcaster i Nettavisen – hvor hun formidler om siste nytt fra forskningen som forklarer hvordan kropp, sinn og sjel henger sammen – og hvor hun stadig poengterer at hun er «en knallhard realist med et åpent sinn». Med andre ord, alle kvinner var velkomne for å få både visdom og vitenskap - og oppleve et herlig kvinnefellesskap.

Palasset i Bolsena.JPG

Workshopen ble holdt i den historiske middelalderbyen Bolsena, som italienerne kaller for ”Mirakelbyen” – og hvor Livslyst & Motivasjon har sin ”italienske avdeling”, etter at Rebekka Nøkling og Marius Engh (partnere/eiere av Livslyst & Motivasjon AS som eier LivslystMagasinet, Livslyst & Motivasjon Senteret og LivslystStudio.com) har funnet sitt nye «LIVSLYST-hus» akkurat her. Byen ligger kun 1,5 time fra Roma, ved den store vulkanske Bolsenasjøen som er omgitt av flere sjarmerende byer som ligger på den historiske veien mellom Roma og Firenze.

Palassets saler i Bolsena.JPG

Her fikk damene gleden av å bo i det fantastiske palasset: Il Vesconte – Palazzo Cozza Caposavi, som eies og drives av Marius og Rebekkas gode venn Francesco Cozza Caposavi Ves, og som har blitt kåret av Forbes som en av verdens nyeste og hotteste hoteller du kan bo på i 2019.

VIL DU VITE MER OM VÅRE FREMTIDIGE OG ULIKE KURS OG WORKSHOPS I BOLSENA, ELLER FÅ SKREDDERSYDD DITT EGET ARRANGEMENT HOS OSS – enten det er et privat og lukket arrangement, eller for arbeidsplassen/organisasjonen din? Da kan du lese mer om Livslyst & Motivasjon sine tilbud her. Du kan også kontakte oss på e-post: post@livslystogmotivasjon.no eller ringe Marius: +47 47465380 – så hjelper vi deg videre med glede!

 Visste du at: Hvert år får 80 000 nordmenn diagnosen krystallsyke?

Visste du at: Hvert år får 80 000 nordmenn diagnosen krystallsyke?